Bruggentocht

Prijzen

Volwassenen:

iDeal € 21,00 normaal € 22,00

Kinderen van 3 t/m 11 jaar:

iDeal € 16,00 normaal € 17,00

De drankjes zijn exclusief.

Boek nu online

  • Rondvaart van 2 uur
  • Onbeperkt pannenkoeken eten!

Een gezellige middagvaart van 2 uur waarbij de Pannenkoekenboot de verschillende Nijmeegse bruggen passeert en ook een gedeelte van de nieuwe nevengeul aandoet. Highlights van deze vaart zijn de mooie Ooijpolder, de nieuwe stadsbrug De Oversteek en de hoogwatergeul bij Lent.

In een ongedwongen sfeer geniet je onbeperkt van het pannenkoekenbuffet. Op het buffet heb je de keuze uit versgebakken spek-, appel- en naturel pannenkoeken én allerlei toppings om de pannenkoeken mee te garneren, zoals kaas, brie, ham, salami, fruit, chocolade, jam, eitjes, smarties, marshmallows, nootjes of wat je maar lekker vindt. Je kunt het zo gek niet verzinnen! Twijfelen hoeft niet, want de volgende ronde kies je gewoon weer een andere pannenkoek.

Speciaal voor onze jonge gasten is er in het scheepsruim een megagrote ballenbak, zodat ze zich geen moment hoeven te vervelen. Klaar met dobberen in de ballenbak? Er liggen kleurplaten met kleurtjes klaar om de Pannenkoekenboot naar eigen fantasie in te kleuren.

Tijdens de vaart zal de kapitein uitleg geven over alle bezienswaardigheden op en langs de rivier. Natuurlijk wordt de grootschalige gebiedsontwikkeling bij Nijmegen niet overgeslagen!

Check hier de actuele vertrektijden en de beschikbaarheid.

Vertrektijden:
Iedere woensdag om 13.30
Iedere zaterdag om 13.30
Iedere zondag om 13.30
In januari en februari niet op woensdag.

Reserveren:
Wij raden je aan om je ticket direct online te boeken waardoor je zeker bent van een plaats aan boord van de Pannenkoekenboot. Boek je ticket (ruim) van te voren om teleurstelling te voorkomen.

Vertreklocatie:
De opstapplaats van de Pannenkoekenboot Nijmegen is aan de Waalkade tegenover het Holland Casino. Op de Waalkade kan niet geparkeerd worden. Parkeren is mogelijk in parkeergarage Kelfkensbos of Eiermarkt. Beide garages zijn op loopafstand van de Pannenkoekenboot. Meer informatie over de bereikbaarheid vind je op de pagina Vertreklocatie & Parkeren.

Vaarroute:
Spot de highlights van Nijmegen tijdens de Bruggentocht. Onze kapiteins zorgen ervoor dat je de hoogtepunten op en langs het water te zien krijgt. Uiteraard wordt de grootschalige gebiedsontwikkeling niet overgeslagen! Aan boord vind je gratis routekaartjes met extra informatie over de bezienswaardigheden.

De algemene voorwaarden vind je hier.
De betaalmethoden vind je hier.

Prijzen vanaf 1 januari 2019:
Volwassenen: € 23,00 p.p.
Kinderen 3 t/m 11 jaar: € 18,00 p.p.
Indien je de tickets aan boord afrekent, betaal je € 2 p.p. extra.

Boek nu online


If you wish to pay by invoice and your group is smaller than 20 persons, we will charge € 25,- administration fee.

Boek nu

Parkeren Waalkade

Parkeren op de Waalkade is niet mogelijk i.v.m. werkzaamheden. De Waalkade is bereikbaar voor voetgangers. Wij raden je aan om te parkeren in parkeergarage Kelfkensbos of Eiermarkt.

meer info

Vul hier je gegevens in en wij bellen je terug

Bel me terug