Escape Arena & Pannenkoekenboot

Prijzen

Escape Arena & 75 Minutenvaart:

volwassenen zonder drank € 44,00 volwassenen inclusief drank € 53,50

Escape Arena & Bruggentocht:

volwassenen zonder drank € 47,50 volwassenen inclusief drank € 60,00

Doe een aanvraag

De ultieme Escape battle voor groepen!

In de Escape Arena ga je niet alleen de strijd aan tegen de klok, maar ga je vooral ook de strijd aan tegen het andere team. In twee teams speel je in een grote, transparante ruimte met daarin twee identieke Escape Rooms. Door de glazen wand zie jij je tegenstanders aan het werk. Twee teams, maar slechts één team wint deze battle! De Escape Arena is voorzien van de nieuwste technieken en gaafste special effects. Manipuleer jij ondertussen het team aan de andere kant van de glazen wand? Of zet je een spion in om tricks af te kijken van het andere team? In 60 bloedstollende minuten wordt het spel beslist en wordt het winnende team bekroond.

Deze unieke en bloedstollende ervaring combineer je gemakkelijk met de Pannenkoekenboot en is mogelijk voor groepen van 20 t/m 60 personen. Je kunt dit arrangement op woensdag, zaterdag en zondag boeken.

Deze combinatie bestaat uit:

  • ontvangst en uitleg van ervaren begeleiders
  • 1 uur battle in de Escape Arena
  • hoofdprijs voor het winnende team
  • 75 Minutenvaart of Bruggentocht (2 uur) inclusief onbeperkt pannenkoeken eten

Vertreklocatie:
Escape Boot Nijmegen bevindt zich naast de Pannenkoekenboot. De opstapplaats van de Pannenkoekenboot Nijmegen is aan de Waalkade tegenover het Holland Casino. Op de Waalkade kan niet geparkeerd worden. Parkeren is mogelijk in parkeergarage Kelfkensbos of Eiermarkt. Beide garages zijn op loopafstand van de Pannenkoekenboot. Meer informatie over de bereikbaarheid vind je op de pagina Vertreklocatie & Parkeren.

Reserveren:
Reserveren op aanvraag. We raden je aan om dit arrangement tijdig te reserveren. Vul hiervoor ons aanvraagformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Wij denken graag met je mee bij het samenstellen van het leukste en spannendste groepsuitje in Nijmegen!

Escape Boot Nijmegen:
Een Escape Room is een spel waarbij je met je medespelers wordt opgesloten in een kamer. Dit levende spel kun je samen met vrienden, collega’s of familie spelen. Het doel is om binnen 60 minuten uit de kamer te ontsnappen door puzzels op te lossen. Het spel is uitdagend en het lukt zeker niet alle groepen om te escapen… Durf jij de uitdaging aan?

Doe een aanvraag


If you wish to pay by invoice and your group is smaller than 20 persons, we will charge € 25,- administration fee.

Boek nu

Feestdagen

1e Paasdag (21 april)
13.30 uur: Paas Cruise
16.30 uur: Paas Cruise

2e Paasdag (22 april)
13.30 uur: Paas Cruise
16.30 uur: Paas Cruise

Hemelvaartsdag (30 mei)
13.30 uur: Bruggentocht
16.00 uur: 75 Minutenvaart
17.45 uur: 75 Minutenvaart

Adres en parkeren

Wij raden je aan om te parkeren in parkeergarage Kelfkensbos of Eiermarkt.

Meer info

Vul hier je gegevens in en wij bellen je terug

Bel me terug