Escape Room

Prijzen

Maandag t/m donderdag:

vanaf € 14,00 p.p. 3 personen € 26 p.p. 4 personen € 22 p.p. 5 personen € 18 p.p. 6 personen € 16 p.p. 7 personen € 15 p.p. 8 personen € 14 p.p. 9 personen € 14 p.p. 10 personen € 14 p.p.

Vrijdag t/m zondag:

vanaf € 16,00 p.p. 3 personen € 29 p.p. 4 personen € 24 p.p. 5 personen € 20 p.p. 6 personen € 18 p.p. 7 personen € 17 p.p. 8 personen € 16 p.p. 9 personen € 16 p.p. 10 personen € 16 p.p.

Boek een escape room

Zin in een spannende uitdaging en ben je klaar voor een avontuur?

Stel jouw team samen en laat je opsluiten in een van de 4 Escape Rooms aan boord van Escape Boot Nijmegen. Lukt het jullie om binnen 60 minuten te ontsnappen? De klok begint te tikken. Laat je niet afleiden, maar focus. De Escape Room is ideaal voor groepsuitjes, vrijgezellenfeestjes, bedrijfsuitjes en teambuilding!

4 Escape Rooms:

Het Stuurhuis (3 t/m 10 personen)
De Bemanningshut (3 t/m 6 personen)
De Kapiteinskamer (3 t/m 6 personen)
De Royal Suite (3 t/m 6 personen)

Ben je met meer dan 10 personen? Boek gemakkelijk meerdere Escape Rooms voor maximaal 28 personen op hetzelfde tijdstip, zodat jullie tegelijk het spel kunnen spelen!

Aantal personen:
mogelijk van 3 t/m 28 personen

Reserveren:
We raden je aan om de Escape Room(s) tijdig online te reserveren via de website van Escape Boot Nijmegen. Je kunt met iDeal of creditcard betalen en na afronding ontvang je per e-mail de bevestiging. Het is raadzaam om minimaal 1 dag van te voren te reserveren.

Locatie:
De locatie van Escape Boot Nijmegen is aan de Waalkade tegenover het Holland Casino. Escape Boot Nijmegen vind je naast de Pannenkoekenboot. De Waalkade is goed bereikbaar met de auto en er is een groot parkeerterrein voor de deur. Ook met het openbaar vervoer kun je de Waalkade bereiken. Meer informatie over de bereikbaarheid vind je hier.

Wat is een Escape Room?
Een Escape Room is een spel waarbij je met je medespelers wordt opgesloten in een kamer. Dit levende spel kun je samen met vrienden, collega’s of familie spelen. Het doel is om binnen 60 minuten uit de kamer te ontsnappen door puzzels op te lossen. Het spel is uitdagend en het lukt zeker niet alle groepen om te escapen… Durf jij de uitdaging aan?

Boek een escape room


.

Boek nu

Lage waterstand

Onze rondvaarten kunnen gewoon doorgaan, ondanks de lage waterstand. Helaas is het tijdelijk niet mogelijk om in een rolstoel aan boord te gaan vanwege de steile loopplank.

Meer info

Vertrektijden

Check hier de actuele vertrektijden en beschikbaarheid!

Klik hier

Vul hier je gegevens in en wij bellen je terug

Bel me terug