Escape Room

Prijzen

Maandag t/m donderdag:

vanaf € 14,00 p.p. 3 personen € 26 p.p. 4 personen € 22 p.p. 5 personen € 18 p.p. 6 personen € 16 p.p. 7 personen € 15 p.p. 8 personen € 14 p.p. 9 personen € 14 p.p. 10 personen € 14 p.p.

Vrijdag t/m zondag:

vanaf € 16,00 p.p. 3 personen € 29 p.p. 4 personen € 24 p.p. 5 personen € 20 p.p. 6 personen € 18 p.p. 7 personen € 17 p.p. 8 personen € 16 p.p. 9 personen € 16 p.p. 10 personen € 16 p.p.

Boek een escape room

Zin in een spannende uitdaging en ben je klaar voor een avontuur?

Stel jouw team samen en laat je opsluiten in een van de 4 Escape Rooms aan boord van Escape Boot Nijmegen. Lukt het jullie om binnen 60 minuten te ontsnappen? De klok begint te tikken. Laat je niet afleiden, maar focus. De Escape Room is ideaal voor groepsuitjes, vrijgezellenfeestjes, bedrijfsuitjes en teambuilding!

4 Escape Rooms:

Het Stuurhuis (3 t/m 10 personen)
De Bemanningshut (3 t/m 6 personen)
De Kapiteinskamer (3 t/m 6 personen)
De Royal Suite (3 t/m 6 personen)

Ben je met meer dan 10 personen? Boek gemakkelijk meerdere Escape Rooms voor maximaal 28 personen op hetzelfde tijdstip, zodat jullie tegelijk het spel kunnen spelen!

Aantal personen:
mogelijk van 3 t/m 28 personen

Reserveren:
We raden je aan om de Escape Room(s) tijdig online te reserveren via de website van Escape Boot Nijmegen. Je kunt met iDeal of creditcard betalen en na afronding ontvang je per e-mail de bevestiging. Het is raadzaam om minimaal 1 dag van te voren te reserveren.

Locatie:
De locatie van Escape Boot Nijmegen is aan de Waalkade tegenover het Holland Casino. Escape Boot Nijmegen vind je naast de Pannenkoekenboot. Op de Waalkade kan niet geparkeerd worden. Parkeren is mogelijk in parkeergarage Kelfkensbos of Eiermarkt. Beide garages zijn op loopafstand van de Pannenkoekenboot. Meer informatie over de bereikbaarheid vind je op de pagina Vertreklocatie & Parkeren.

Wat is een Escape Room?
Een Escape Room is een spel waarbij je met je medespelers wordt opgesloten in een kamer. Dit levende spel kun je samen met vrienden, collega’s of familie spelen. Het doel is om binnen 60 minuten uit de kamer te ontsnappen door puzzels op te lossen. Het spel is uitdagend en het lukt zeker niet alle groepen om te escapen… Durf jij de uitdaging aan?

Boek een escape room


If you wish to pay by invoice and your group is smaller than 20 persons, we will charge € 25,- administration fee.

Boek nu

Parkeren Waalkade

Parkeren op de Waalkade is niet mogelijk i.v.m. werkzaamheden. De Waalkade is bereikbaar voor voetgangers. Wij raden je aan om te parkeren in parkeergarage Kelfkensbos of Eiermarkt.

meer info

Vul hier je gegevens in en wij bellen je terug

Bel me terug