Kerst Cruise

Prijzen

Volwassenen:

online € 29,50

Kinderen van 3 t/m 11 jaar:

online € 21,50

De drankjes zijn exclusief.

Boek nu online

  • Feestelijke rondvaart van 2½ uur
  • Onbeperkt pannenkoeken eten!
  • Warme bijgerechten
  • Uitgebreid ijsdessert
Beleef samen Kerst op de Waal!

Tijdens het Familiefeest bij uitstek wordt het weer genieten, want op Tweede Kerstdag is iedereen van jong tot oud welkom op de Pannenkoekenboot Nijmegen! Natuurlijk is de boot versierd en helemaal in Kerstsfeer. Op beide Kerstdagen verzorgt de Pannenkoekenboot feestelijk getinte, extra lange rondvaarten met onbeperkt pannenkoeken eten. Het buffet is uitgebreid met een aantal warme en koude bijgerechten zoals procureur in satésaus, kipballetjes in ketjapsaus, gemengde sla en huzarensalade. Als afsluiter is er een uitgebreid ijsdessert inbegrepen met onder andere ijstaarten, soesjes, verschillende toppings, tropische vruchtjes en slagroom.

Vertrektijden:
Op 2e Kerstdag (26 december) van 13.30 tot 16.00 uur
Op 2e Kerstdag (26 december) van 16.30 tot 19.00 uur

Reserveren:
Wij raden je aan om je ticket direct online te boeken waardoor je zeker bent van een plaats aan boord van de Pannenkoekenboot. Boek je ticket (ruim) van te voren om teleurstelling te voorkomen. Tickets voor Kerst kunnen uitsluitend online gereserveerd en online betaald worden.

Vertreklocatie:
De opstapplaats van de Pannenkoekenboot Nijmegen is aan de Waalkade tegenover het Holland Casino. Op de Waalkade kan niet geparkeerd worden. Parkeren is mogelijk in parkeergarage Kelfkensbos of Eiermarkt. Beide garages zijn op loopafstand van de Pannenkoekenboot. Meer informatie over de bereikbaarheid vind je op de pagina Vertreklocatie & Parkeren.

Boek nu online


If you wish to pay by invoice and your group is smaller than 20 persons, we will charge € 25,- administration fee.

Boek nu

Vul hier uw gegevens in en wij bellen u terug

Bel me terug