Kies uit de volgende producten voor meer informatie, prijzen en direct boeken:

Extra vaarten

Combinaties

Rondvaart & LaserQuest

Prijzen

Volwassenen:

Online € 37,50

Kinderen van 6 t/m 11 jaar:

Online € 32,50

Nodig je vrienden en vriendinnen uit voor een bijzonder avontuur. Dit kan nog weleens spannend worden! Bij LaserQuest Nijmegen ga je met elkaar de strijd aan. Na de uitslag is het tijd om vrede te sluiten op de Pannenkoekenboot. Daar kun je onbeperkt pannenkoeken eten en daarna een duik nemen in de ballenbak terwijl je vaart je langs de skyline van Nijmegen. Je kunt kiezen uit 2x LaserQuest of 1x LaserQuest en 1x MysticGolf.

Dit combinatieticket bestaat uit:

– 2 sessies LaserQuest (± 45 minuten)
– Rondvaart inclusief onbeperkt pannenkoeken eten

BOEK TICKETS VOOR BINNEN

BOEK TICKETS VOOR BUITEN

Er zijn maximaal 90 plaatsen binnen en maximaal 30 plaatsen buiten. Kies vooraf of je een tafel binnen of buiten wilt reserveren op de Pannenkoekenboot. Houd rekening met de weersomstandigheden, want tafels kunnen later niet meer gewisseld worden.

Reserveren:
Combinatietickets kun je uitsluitend online boeken en betalen via ons reserveringssysteem. Boek je ticket (ruim) van te voren om zeker te zijn van een plaats aan boord. Gelieve in het veld ‘opmerkingen’ aangeven wat de leeftijden van de spelers zijn, zodat LaserQuest hier rekening mee kan houden!

Vertreklocatie:
LaserQuest is gevestigd in het centrum van Nijmegen (Ziekerstraat 3). Vanaf LaserQuest loop je in ongeveer 5 minuten naar de Pannenkoekenboot. De opstapplaats van de Pannenkoekenboot Nijmegen is aan de Waalkade tegenover het Holland Casino. Op de Waalkade kan niet geparkeerd worden. Parkeren is mogelijk in parkeergarage Kelfkensbos of Eiermarkt. Beide garages zijn op loopafstand van de Pannenkoekenboot. Meer informatie over de bereikbaarheid vind je op de pagina Vertreklocatie & Parkeren.

Opmerkingen:
– Alleen geldig op de dag van de rondvaart met de Pannenkoekenboot.
– Er is geen aparte reservering nodig bij LaserQuest Nijmegen. Je ontvangt van LaserQuest Nijmegen een e-mail met daarin de bevestiging van de datum en het tijdstip van het LaserQuesten.
– Indien noodzakelijk zullen er meerdere groepen tegelijkertijd in de arena strijden. In dat geval zal LaserQuest zo veel mogelijk rekening houden met de leeftijden van de spelers.
– Voor kinderen tot 12 jaar is de arena alleen toegankelijk onder begeleiding van een volwassene.
– Houd rekening met gepaste kleding (geen pumps, geen ‘zondagse’ kleding, geen witte kleding).

LaserQuest Nijmegen:
Check hier de website en de openingstijden van LaserQuest Nijmegen.


If you wish to pay by invoice and your group is smaller than 20 persons, we will charge € 25,- administration fee.

Boek tickets binnen Boek tickets buiten

Coronamaatregelen

We hebben alle voorzorgsmaatregelen getroffen, zodat je op een veilige manier kunt genieten van de rondvaart en overheerlijke pannenkoeken!