Paas Cruise

Prijzen

Volwassenen:

Online € 31,00

Kinderen van 3 t/m 11 jaar:

Online € 23,00

Boek nu online

  • Feestelijke rondvaart van 2½ uur 
  • Onbeperkt pannenkoeken eten!
  • Warme en koude bijgerechten
  • Uitgebreid ijsdessert

Vier Pasen op de Pannenkoekenboot!

Tijdens het familiefeest bij uitstek wordt het weer genieten, want met Pasen is iedereen van jong tot oud welkom op de Pannenkoekenboot Nijmegen. Stap met je familie aan boord en vier samen Pasen op de Waal. De boot is gezellig aangekleed en helemaal in Paassfeer.

We varen 2,5 uur langs het mooie natuurgebied de Ooijpolder, langs de stad, door de nevengeul en onder de Nijmeegse bruggen. Aan boord geniet je van zo veel pannenkoeken als je maar wilt. Het buffet is uitgebreid met warme en koude bijgerechten zoals procureur in satésaus, kipballetjes in ketjapsaus, gemengde sla en huzarensalade. Als afsluiter is er een heerlijk ijsdessert inbegrepen met onder andere ijstaarten, soesjes, verschillende toppings, tropische vruchtjes en slagroom.

Check hier de actuele vertrektijden en beschikbaarheid.

Afvaarten:
op 1e Paasdag (zondag 12 april) van 13.30 tot 16.00 uur
op 1e Paasdag (zondag 12 april) van 16.30 tot 19.00 uur

Op 2e Paasdag (maandag 13 april) is er een Bruggentocht om 13.30 uur en zijn er 75 Minutenvaarten om 16.00 en om 17.45. De online prijs voor de Bruggentocht tijdens Pasen bedraagt € 28,00 per volwassene en € 23,00 per kind. Voor de 75 Minutenvaart is de online prijs tijdens Pasen € 24,50 per volwassene en € 19,50 per kind.

Reserveren:
Wij raden je aan om je ticket direct online te boeken waardoor je zeker bent van een plaats aan boord van de Pannenkoekenboot. Boek je ticket (ruim) van te voren om teleurstelling te voorkomen. Tickets voor Pasen kunnen uitsluitend online gereserveerd en online betaald worden.

Vertreklocatie:
De opstapplaats van de Pannenkoekenboot Nijmegen is aan de Waalkade tegenover het Holland Casino. Op de Waalkade kan niet geparkeerd worden. Parkeren is mogelijk in parkeergarage Kelfkensbos of Eiermarkt. Beide garages zijn op loopafstand van de Pannenkoekenboot. Meer informatie over de bereikbaarheid vind je op de pagina Vertreklocatie & Parkeren.

Boek nu online


If you wish to pay by invoice and your group is smaller than 20 persons, we will charge € 25,- administration fee.

Boek jouw ticket(s)

Lage waterstand

Momenteel kun je helaas niet in een rolstoel aan boord gaan i.v.m. de lage waterstand van de Waal. Om aan boord te gaan, dien je een afstap te maken.

We hebben alle voorzorgsmaatregelen getroffen, zodat je op een veilige manier kunt genieten van de rondvaart en overheerlijke pannenkoeken!

Coronamaatregelen