Pannenkoekenboot & City Tour

Prijzen

Volwassenen:

Online € 29,50

Kinderen van 3 t/m 11 jaar:

Online € 24,50

De drankjes zijn exclusief.

Boek nu online

Wil jij Nijmegen optimaal ontdekken, over land en over water? Boek dan dit combiticket en spot alle highlights van de stad per zonnetrein en per boot! De zonnetrein zal je voor de Pannenkoekenboot uit laten stappen, heel gemakkelijk.

De Nijmegen City Tour is de meest comfortabele manier om de oudste stad van Nederland te ontdekken. Als oudste stad van Nederland heeft Nijmegen een geschiedenis die meer dan 2000 jaar teruggaat. Tijdens een comfortabele rit in de Zonnetrein met zicht rondom kun je genieten van de highlights van Nijmegen zoals het Valkhof(park), de Waalkade en het Kronenburgerpark. De tour wordt begeleid door een gepassioneerde gids met unieke kennis van Nijmegen en zijn geschiedenis.

Dit combinatieticket bestaat uit:

  • Nijmegen City Tour van 1 uur met de zonnetrein
  • 75 Minutenvaart inclusief onbeperkt pannenkoeken eten

Check hier de actuele vertrektijden en de beschikbaarheid. De zonnetrein rijdt elke zondagmiddag van 14.30 tot 15.30 uur.

Reserveren:
Combinatietickets kun je uitsluitend online boeken en betalen via ons reserveringssysteem. Boek je ticket (ruim) van te voren om zeker te zijn van een plaats aan boord.

Vertreklocatie:
De opstapplaats van de Pannenkoekenboot Nijmegen is aan de Waalkade tegenover het Holland Casino. Op de Waalkade kan niet geparkeerd worden. Parkeren is mogelijk in parkeergarage Kelfkensbos of Eiermarkt. Beide garages zijn op loopafstand van de Pannenkoekenboot. Meer informatie over de bereikbaarheid vind je op de pagina Vertreklocatie & Parkeren.

De startlocatie van de Nijmegen City Tour is op de Grote Markt in Nijmegen. Passagiers met een Pannenkoekenbootticket worden na de tour naar de Pannenkoekenboot gebracht.

Opmerkingen:
– Dit combiticket kun je tot uiterlijk 18.30 uur op zaterdag boeken voor de zondagmiddag.
– Alleen geldig op de dag van de rondvaart met de Pannenkoekenboot.
– Het e-ticket dien je te printen en in te leveren in de zonnetrein.
– Er is geen reservering bij de zonnetrein nodig.

Boek nu online


If you wish to pay by invoice and your group is smaller than 20 persons, we will charge € 25,- administration fee.

Boek tickets binnen Boek tickets buiten

Coronamaatregelen

We hebben alle voorzorgsmaatregelen getroffen, zodat je op een veilige manier kunt genieten van de rondvaart en overheerlijke pannenkoeken!