Kies uit de volgende producten voor meer informatie, prijzen en direct boeken:

Groepscombinaties

Rondvaart & exclusieve City Tour

Prijzen

75 Minutenvaart:

Per volwassene € 19,50 Per kind van 3 t/m 11 jaar € 14,50

Exclusieve City Tour:

1 uur € 249,50 2 uur € 399,50

De drankjes zijn exclusief.

Doe een aanvraag

Wil jij Nijmegen met jouw groep optimaal ontdekken, over land en over water? Combineer de Pannenkoekenboot dan met een exclusieve City Tour met de zonnetrein! De zonnetrein rijdt speciaal voor jouw groep langs alle highlights van de stad en zal jullie voor de Pannenkoekenboot uit laten stappen, heel gemakkelijk.

De Nijmegen City Tour is de meest comfortabele manier om de oudste stad van Nederland te ontdekken. Als oudste stad van Nederland heeft Nijmegen een geschiedenis die meer dan 2000 jaar teruggaat. Tijdens een comfortabele rit in de Zonnetrein met zicht rondom kun je genieten van de highlights van Nijmegen zoals het Valkhof(park), de Waalkade en het Kronenburgerpark. De tour wordt begeleid door een gepassioneerde gids met unieke kennis van Nijmegen en zijn geschiedenis.

Dit combinatieticket bestaat uit:

  • Exclusieve City Tour van 1 of 2 uur met de zonnetrein
  • 75 Minutenvaart inclusief onbeperkt pannenkoeken eten

Reserveren:
Reserveren op aanvraag. We raden je aan om dit arrangement tijdig te reserveren. Vul hiervoor ons aanvraagformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Wij denken graag met je mee bij het samenstellen van het leukste en spannendste groepsuitje in Nijmegen!

Vertreklocatie:
De opstapplaats van de Pannenkoekenboot Nijmegen is aan de Waalkade tegenover het Holland Casino. Op de Waalkade kan niet geparkeerd worden. Parkeren is mogelijk in parkeergarage Kelfkensbos of Eiermarkt. Beide garages zijn op loopafstand van de Pannenkoekenboot. Meer informatie over de bereikbaarheid vind je op de pagina Vertreklocatie & Parkeren.

De start- en eindlocatie van de Nijmegen City Tour kun je zelf bepalen.

Doe een aanvraag


If you wish to pay by invoice and your group is smaller than 20 persons, we will charge € 25,- administration fee.

Boek tickets binnen Boek tickets buiten

We hebben alle voorzorgsmaatregelen getroffen, zodat je op een veilige manier kunt genieten van de rondvaart en overheerlijke pannenkoeken!

De rondvaarten duren deze zomer 1 uur i.p.v. 75 minuten.

Coronamaatregelen