Rondvaart 2 uur met pannenkoeken

Prijzen

Arrangementsprijs:

tot en met 60 personen € 1.380,00 bij meer dan 60 personen € 23,00 per extra persoon

Alle prijzen zijn inclusief BTW. De drankjes zijn exclusief.

Doe een aanvraag

  • Rondvaart van 2 uur
  • Onbeperkt pannenkoeken eten!

Wil je je gasten Nijmegen vanaf zijn mooiste kant laten zien? Dan is de Pannenkoekenboot Nijmegen de juiste locatie! De Pannenkoekenboot is exclusief af te huren voor gezelschappen tot 150 personen. Hierbij kan de Pannenkoekenboot de vaste koers volgen, maar in overleg met de kapitein kun je ook een geheel eigen koers varen. Het afhuren van de boot is mogelijk buiten onze vaste afvaarttijden.

We varen 2 uur lang en passeren de verschillende Nijmeegse bruggen, de nieuwe nevengeul en het natuurgebied de Ooijpolder en ondertussen geniet je onbeperkt van het pannenkoekenbuffet. Het buffet bestaat uit spek-, appel- en naturel pannenkoeken en daarnaast zijn er tal van garneringen om de pannenkoeken mee te beleggen, van zoet tot hartig. De boot is geheel voor jouw gezelschap!

Bekijk de factsheet

Samenstelling pannenkoekenbuffet:
– Pannenkoeken: naturel, appel en spek
– Garneringen: jong belegen geraspte kaas, brie, schouderham en salami, eitjes, roomboter, aardbeien- en abrikozenjam, kristal-, riet-, basterd-, aardbeien- en kaneelsuiker, bruine suiker en poedersuiker, hagelslag, vruchtenhagel en vlokken, discodip, chococrisp en nootkrokant, smarties en marshmallows, suiker- en schenkstroop, chocopasta, pindakaas en honing, rozijnen, fruitcocktail, ananaspartjes, kersen en perzik

Drank:
Volgens prijslijst op basis van nacalculatie of voor een vaste prijs van € 13,00 per persoon (exclusief buitenlands gedistilleerde dranken).

Aantal personen:
Dit arrangement is mogelijk voor groepen tot en met 150 personen.

Vertrektijden:
Mogelijk buiten onze vaste afvaarttijden en op basis van beschikbaarheid.

Reserveren:
Reserveren op aanvraag. We raden je aan om dit arrangement tijdig te reserveren. Vul hiervoor ons aanvraagformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Geheel vrijblijvend plaatsen we voor twee weken lang een optie voor de gewenste datum. Wij maken graag naar uw wensen een een programma op maat!

Vertreklocatie:
De opstapplaats van de Pannenkoekenboot Nijmegen is aan de Waalkade tegenover het Holland Casino. Op de Waalkade kan niet geparkeerd worden. Parkeren is mogelijk in parkeergarage Kelfkensbos of Eiermarkt. Beide garages zijn op loopafstand van de Pannenkoekenboot. Meer informatie over de bereikbaarheid vind je op de pagina Vertreklocatie & Parkeren.

Doe een aanvraag


If you wish to pay by invoice and your group is smaller than 20 persons, we will charge € 25,- administration fee.

Boek nu

Vul hier uw gegevens in en wij bellen u terug

Bel me terug