Sinterklaasvaart

Prijzen

Volwassenen:

Online € 23,50

Kinderen van 3 t/m 11 jaar:

Online € 23,50

De drankjes zijn exclusief.

Boek nu online

  • Rondvaart van 2 uur
  • Onbeperkt pannenkoeken eten!
  • Bezoek van Sint en zijn Pieten
  • Sinterklaascadeautje voor elk kind
Zie ginds komt… de Pannenkoekenboot!

Ook dit jaar zullen de Sint en Pieten weer een bezoekje brengen aan de Pannenkoekenboot. Vaar mee met deze gezellige vaart die helemaal in het teken staat van Sinterklaas. Iedereen mag onbeperkt smullen van versgebakken pannenkoeken, die je natuurlijk zelf kunt versieren met allerlei garneringen. Daarna verwelkomen we Sinterklaas met zijn Pieten aan boord. Er zijn Sinterklaasspellen, Pietendansjes en kleurplaten. Voordat de Sint weer vertrekt, krijgen alle kinderen van de goedheiligman een presentje!

Vertrektijd:
Op zondag 1 december van 11.00 tot 13.00 uur

Reserveren:
Wij raden je aan om je ticket direct online te boeken waardoor je zeker bent van een plaats aan boord van de Pannenkoekenboot. Boek je ticket (ruim) van te voren om teleurstelling te voorkomen. Tickets voor de Sinterklaasvaart kunnen uitsluitend online gereserveerd en online betaald worden.

Vertreklocatie:
De opstapplaats van de Pannenkoekenboot Nijmegen is aan de Waalkade tegenover het Holland Casino. Op de Waalkade kan niet geparkeerd worden. Parkeren is mogelijk in parkeergarage Kelfkensbos of Eiermarkt. Beide garages zijn op loopafstand van de Pannenkoekenboot. Meer informatie over de bereikbaarheid vind je op de pagina Vertreklocatie & Parkeren.

Boek nu online


If you wish to pay by invoice and your group is smaller than 20 persons, we will charge € 25,- administration fee.

Boek nu

Vul hier uw gegevens in en wij bellen u terug

Bel me terug