Pannenkoekenboot & De Tuinen van Appeltern

Prijzen

Volwassenen:

Online € 34,50

Kinderen van 3 t/m 11 jaar:

Online € 20,50

Boek nu online

Combineer een bezoek aan De Tuinen van Appeltern met een rondvaart met de Pannenkoekenboot, een gezellig dagje uit voor iedereen!

Eerst bezoek je het grootste tuininspiratiepark van Nederland met interessante informatie over tuinieren, tuinaanleg en tuintrends. Wandel door de mooist aangelegde tuinen. Voor de kinderen is er ontdekkingseiland voor natuurlijk spelen en ontdekken. Na het bezoek stap je aan boord van de Pannenkoekenboot voor een 75 Minutenvaart op de Waal. Geniet van het prachtige uitzicht over het natuurgebied de Ooijpolder, de stad en de Nijmeegse bruggen. Tijdens de vaart eet je zo veel pannenkoeken als je maar op kunt. Bestel de combinatietickets gemakkelijk online met extra korting!

Dit combinatieticket bestaat uit:

  • Bezoek aan De Tuinen van Appeltern met koffie en gebak (voor kinderen fris en een zakje chips)
  • 75 Minutenvaart inclusief onbeperkt pannenkoeken eten

Vertrektijden 75 Minutenvaart:
Iedere woensdag om 16.00 en om 17.45 (niet in januari en februari)
Iedere zaterdag om 16.00 en om 17.45
Iedere zondag om 16.00 en om 17.45
Check hier de actuele vertrektijden

Reserveren:
Combinatietickets kun je uitsluitend online boeken en betalen via ons reserveringssysteem. Boek je ticket (ruim) van te voren om zeker te zijn van een plaats aan boord.

Vertreklocatie:
De opstapplaats van de Pannenkoekenboot Nijmegen is aan de Waalkade tegenover het Holland Casino. Op de Waalkade kan niet geparkeerd worden. Parkeren is mogelijk in parkeergarage Kelfkensbos of Eiermarkt. Beide garages zijn op loopafstand van de Pannenkoekenboot. Meer informatie over de bereikbaarheid vind je op de pagina Vertreklocatie & Parkeren.

Opmerkingen:
– Het ticket is alleen geldig op de dag van de rondvaart met de Pannenkoekenboot.
– Er is geen reservering bij De Tuinen van Appeltern nodig.
– Vervoer tussen Appeltern en de Pannenkoekenboot is op eigen gelegenheid. De reistijd is ongeveer 30 minuten van Appeltern naar de Pannenkoekenboot Nijmegen. Je vindt hier het adres van De Tuinen van Appeltern.
– Het e-ticket dien je te printen en in te leveren bij De Tuinen van Appeltern.

Openingstijden De Tuinen van Appeltern:
De Tuinen van Appeltern zijn momenteel gesloten! Vanaf maart is het park weer geopend. Check hier de website en de openingstijden.

Boek nu online


If you wish to pay by invoice and your group is smaller than 20 persons, we will charge € 25,- administration fee.

Boek nu

Tijdelijke sluiting

Helaas zijn al onze vaarten t/m 28 april geannuleerd vanwege het coronavirus. Gekochte tickets kunnen uiteraard verplaatst worden naar een andere datum. Wij hopen iedereen snel weer te mogen verwelkomen aan boord!

Vul hier uw gegevens in en wij bellen u terug

Bel me terug