Rondvaart & De Tuinen van Appeltern

Prijzen

Volwassenen:

Online € 34,50

Kinderen van 3 t/m 11 jaar:

Online € 20,50

Boek nu online

Combineer een bezoek aan De Tuinen van Appeltern met een rondvaart met de Pannenkoekenboot, een gezellig dagje uit voor iedereen!

Eerst bezoek je het grootste tuininspiratiepark van Nederland met interessante informatie over tuinieren, tuinaanleg en tuintrends. Wandel door de mooist aangelegde tuinen. Voor de kinderen is er ontdekkingseiland voor natuurlijk spelen en ontdekken. Na het bezoek stap je aan boord van de Pannenkoekenboot voor een rondvaart op de Waal. Geniet van het prachtige uitzicht over het natuurgebied de Ooijpolder, de stad en de Nijmeegse bruggen. Tijdens de vaart eet je zo veel pannenkoeken als je maar op kunt. Bestel de combinatietickets gemakkelijk online met extra korting!

Dit combinatieticket bestaat uit:

  • Bezoek aan De Tuinen van Appeltern met koffie en gebak (voor kinderen fris en een zakje chips)
  • Rondvaart inclusief onbeperkt pannenkoeken eten

BOEK TICKETS

Vertreklocatie:
De opstapplaats van de Pannenkoekenboot Nijmegen is aan de Waalkade tegenover het Holland Casino. Op de Waalkade kan niet geparkeerd worden. Parkeren is mogelijk in parkeergarage Kelfkensbos of Eiermarkt. Beide garages zijn op loopafstand van de Pannenkoekenboot. Meer informatie over de bereikbaarheid vind je op de pagina Vertreklocatie & Parkeren.

Opmerkingen:
– Het ticket is alleen geldig op de dag van de rondvaart met de Pannenkoekenboot.
– Er is geen reservering bij De Tuinen van Appeltern nodig.
– Vervoer tussen Appeltern en de Pannenkoekenboot is op eigen gelegenheid. De reistijd is ongeveer 30 minuten van Appeltern naar de Pannenkoekenboot Nijmegen. Je vindt hier het adres van De Tuinen van Appeltern.
– Het e-ticket dien je te printen en in te leveren bij De Tuinen van Appeltern.

Openingstijden De Tuinen van Appeltern:
De Tuinen van Appeltern zijn momenteel gesloten! Vanaf maart is het park weer geopend. Check hier de website en de openingstijden.

Boek nu online


If you wish to pay by invoice and your group is smaller than 20 persons, we will charge € 25,- administration fee.

Boek jouw ticket(s)

Update COVID-19

Helaas zijn we tijdelijk gesloten vanwege de aangescherpte coronamaatregelen. We hopen je snel weer te mogen ontvangen aan boord! Gasten met een reservering worden op de hoogte gebracht per e-mail.