Je bent nu hier Pannenkoekenboot Nijmegen > Escape Room

Escape Room

Zin in een spannende uitdaging? Vanaf mei 2016 opent Escape Boot Nijmegen de deuren van maar liefst 4 Escape Rooms. Escape Boot Nijmegen bevindt zich naast de Pannenkoekenboot aan de Waalkade. Je waant je aan boord van een oud cruiseschip en je wordt opgesloten in een van de scheepshutten: Het Stuurhuis, De Royal Suite, De Kapiteinskamer of De Bemanningshut. Uit welke kamer kun jij ontsnappen?

Geen idee wat een Escape Room is? Een Escape Room is een spel waarbij je met je medespelers wordt opgesloten in een kamer. Dit levende spel kun je samen met vrienden, collega’s of familie spelen. Het doel is om binnen 60 minuten uit de kamer te ontsnappen door puzzels op te lossen. In de kamer vind je verschillende puzzels en aanwijzingen. Je mag slechts een enkele keer om een hint vragen om je op weg te helpen. Alleen oplossingen leiden je naar de uitkomst. Ondertussen tikt de tijd door en de spanning loopt op. Kun jij je hoofd koel houden en op tijd ontsnappen? Samenwerken is erg belangrijk in de Escape Room. Dit doe je door taken te verdelen, te overleggen en logisch na te denken. Het spel is uitdagend en het lukt zeker niet alle groepen om te escapen… Durf jij de uitdaging aan?

De Escape Room is de ideale locatie voor groepen!
Ben je op zoek naar een origineel groepsuitje in Nijmegen? Voor een bedrijfsuitje, studentenuitje, vrijgezellenfeest of teambuildingsactiviteit ben je bij Escape Boot Nijmegen aan het juiste adres. Stap met je groep aan boord en verdeel je over meerdere Escape Rooms. Je boekt gemakkelijk online meer kamers op hetzelfde tijdstip. Er kunnen maximaal 28 personen tegelijk escapen. Ben je met meer dan 28 personen? Kies dan voor een of meer arrangementen en wissel de activiteiten af. De Escape Room kun je gemakkelijk combineren met een borrel of diner aan boord!

Het Stuurhuis:               geschikt voor 3 t/m 10 personen, vanaf € 13,00 per persoon
De Royal Suite:            geschikt voor 3 t/m 10 personen, vanaf € 15,00 per persoon
De Kapiteinskamer:    geschikt voor 3 t/m 10 personen, vanaf € 15,00 per persoon
De Bemanningshut:    geschikt voor 3 t/m 10 personen, vanaf € 15,00 per persoon

Meer informatie en direct reserveren: www.escapebootnijmegen.nl

bomslider

BOEK JOUW TICKET(S)

Cadeaubonnen

Op zoek naar een origineel cadeau? Verras iemand met een rondvaart met de Pannenkoekenboot!

WEBSHOP