Je bent nu hier Pannenkoekenboot Nijmegen > Hemelvaartsdag Nijmegen

Hemelvaartsdag Nijmegen

Vier Hemelvaartsdag op de Waal in Nijmegen!

Op Hemelvaartsdag wordt het weer genieten, want iedereen van jong tot oud is welkom op de Pannenkoekenboot Nijmegen.

We varen op de Waal waar je een prachtig uitzicht hebt over het natuurgebied de Ooijpolder, de skyline van de stad en de Nijmeegse bruggen. Ook kun je de nieuwe nevengeul bij Lent vanaf het water bewonderen!

In een ongedwongen sfeer geniet je onbeperkt van het pannenkoekenbuffet. Op het buffet heb je de keuze uit versgebakken spek-, appel- en naturel pannenkoeken én allerlei toppings om de pannenkoeken mee te garneren, zoals kaas, brie, ham, salami, fruit, chocolade, jam, eitjes, smarties, marshmallows, nootjes of wat je maar lekker vindt. Twijfelen hoeft niet, want de volgende ronde kies je gewoon weer een andere pannenkoek! Het record staat op 15, hoeveel pannenkoeken kun jij op?

Na het pannenkoeken eten, is het heerlijk uitwaaien op het buitendek. Bij mooi weer kun je natuurlijk ook buiten smullen van de pannenkoeken! Speciaal voor de jongste gasten is er in het ruim van de Pannenkoekenboot een megagrote ballenbak en er zijn kleurplaten met kleurtjes, zodat ze zich geen moment hoeven te vervelen.

Vaarten op Hemelvaartsdag (30 mei):

13.30 tot 15.30 uur: Bruggentocht
16.00 tot 17.15 uur: 75 Minutenvaart
17.45 tot 19.00 uur: 75 Minutenvaart

Het is raadzaam om jouw tafel op tijd te reserveren, want vol = vol!

Reserveer hier!