Je bent hier Pannenkoekenboot Nijmegen > Kinderen

Kinderen

Kinderen? Altijd welkom aan boord!

Of je nou kiest voor gezellig één of meerdere uren varen en ondertussen genieten van onze overheerlijke pannenkoeken… kinderen zijn altijd welkom aan boord op de Pannenkoekenboot!

Veiligheid staat voorop!
Belangrijk voor ouders om te weten is dat de bemanning van de Pannenkoekenboot veiligheid van de kinderen hoog in het vaandel draagt. Dit betekent dat er geen lage relingen of gevaarlijke openingen zijn. Bovendien is er altijd toezicht aan boord en let de bemanning extra op de veiligheid bij het in- en ontschepen van de passagiers.

Versieren maar!
Op onze reuze-versiertafel staan de lekkerste dingen voor het versieren van de mooiste pannenkoekencreaties. Van zoet tot hartig. Van fel roze tot donkerbruin. Zonde om op te eten maar wel onweerstaanbaar lekker! Weet je nog niet wat je gaat maken? Dan kun je ook eerst de mooiste pannenkoek tekenen met de potloden en kleurplaten die op elke tafel staan.

Ballenbak aan boord!
Speciaal voor de jongere gasten is in het ruim een scheepslading vol met gekleurde ballen te vinden. In totaal maar liefst 15.000! Je kunt de kinderen daar rustig in rond laten dobberen terwijl je zelf nog van je pannenkoeken geniet.

Kinderfeestje?
Vier je kinderfeestje aan boord van de Pannenkoekenboot. Op woensdag kun je het Kinderfeestjespakket reserveren met extra veel leuks voor de jarige en alle vriendjes. Naast pannenkoeken die je helemaal zelf mag versieren met allerlei lekkernijen, is er voor iedereen een ijsje en limonade. Daarna heb je nog alle tijd om mee te doen aan de kleurwedstrijd en om een duik te nemen in de ballenbak in het ruim van de Pannenkoekenboot. Natuurlijk is er een versierde tafel voor jouw partijtje en een cadeautje voor de jarige!

Combineren
Maak jouw uitje extra leuk en combineer de Pannenkoekenboot met een andere belevenis, zoals een middag spelen bij Park Tivoli, een potje LaserQuesten of 60 spannende minuten in de Escape Room (vanaf 12 jaar). Boek de combinatietickets online bij de Pannenkoekenboot en ontvang direct een leuke korting!

Boek nu

Feestdagen

1e Paasdag (21 april)
13.30 uur: Paas Cruise
16.30 uur: Paas Cruise

2e Paasdag (22 april)
13.30 uur: Paas Cruise
16.30 uur: Paas Cruise

Hemelvaartsdag (30 mei)
13.30 uur: Bruggentocht
16.00 uur: 75 Minutenvaart
17.45 uur: 75 Minutenvaart

Adres en parkeren

Wij raden je aan om te parkeren in parkeergarage Kelfkensbos of Eiermarkt.

Meer info

Vul hier je gegevens in en wij bellen je terug

Bel me terug