Je bent nu hier Pannenkoekenboot Nijmegen > Kinderfeestje

Kinderfeestje

Vier jouw kinderfeestje aan boord!

Vier je kinderfeestje op de Pannenkoekenboot Nijmegen. Stap samen met jouw vriendjes en vriendinnetjes aan boord en versier je pannenkoeken met allerlei lekkere toppings. Op onze reuze-versiertafel staan de lekkerste dingen voor het versieren van de mooiste pannenkoekencreaties. Van zoet tot hartig. Van fel roze tot donkerbruin. Zonde om op te eten, maar wel onweerstaanbaar lekker! Weet je nog niet wat je gaat maken? Dan kun je ook eerst de mooiste pannenkoek tekenen met kleurplaten en kleurpotloden.

Maak daarna samen een duik in de mega grote ballenbak in het scheepsruim vol met gekleurde ballen. In totaal maar liefst 15.000. Kortom, geen minuut verveling!

Je boekt gemakkelijk online de tickets voor de rondvaart van 75 minuten inclusief onbeperkt pannenkoeken eten. Geef bij de reservering in het veld ‘speciale gelegenheid‘ aan dat het om een kinderfeestje gaat. De bemanning besteedt dan extra aandacht aan jouw kinderfeestje en zet de jarige in het zonnetje! De drankjes en eventueel ijsjes zijn niet inbegrepen en betaal je aan boord met PIN of creditcard.Veiligheid staat voorop!
Belangrijk voor ouders om te weten is dat de bemanning van de Pannenkoekenboot veiligheid van de kinderen hoog in het vaandel draagt. Dit betekent dat er geen lage relingen of gevaarlijke openingen zijn. Bovendien is er altijd toezicht aan boord en let de bemanning extra op de veiligheid bij het in- en ontschepen van de passagiers.