Je bent nu hier Pannenkoekenboot Nijmegen > Korting Pannenkoekenboot Nijmegen

Korting Pannenkoekenboot Nijmegen

Koop jouw tickets voor de Pannenkoekenboot Nijmegen met korting online! Aan boord betaal je € 2 per persoon meer voor je tickets.

TICKETS VOOR HET BUITENDEK

Reserveer hieronder tickets voor binnen:


Varen… én onbeperkt pannenkoeken eten!

– Rondvaart van 75 minuten
– Inclusief onbeperkt pannenkoeken eten

We varen op de Waal waar je een prachtig uitzicht hebt de skyline van de stad en de Nijmeegse bruggen. Ontdek de stad vanaf het water terwijl je smult van traditionele Hollandse pannenkoeken. Ook kun je de nieuwe nevengeul bij Lent vanaf het water bewonderen!

In een ongedwongen sfeer geniet je onbeperkt van versgebakken spek-, kaas-, appel- en naturel pannenkoeken. Versier je pannenkoeken met tal van toppings, van zoet tot hartig. Twijfelen hoeft niet, want de volgende ronde kies je gewoon weer een andere pannenkoek! Het record staat op 15, hoeveel pannenkoeken kun jij op?

Speciaal voor de jongste gasten is er in het ruim een mega grote ballenbak en er zijn kleurplaten met kleurtjes, zodat ze zich geen moment hoeven te vervelen. Na de pannenkoeken kun je heerlijk uitwaaien op het dek en maak je de mooiste foto’s van Nijmegen.

Wij hebben alle nodige maatregelen getroffen om het coronavirus buiten de deur te houden. Check hier de coronamaatregelen.


Waalkade t/o Holland Casino


Parkeergarages op loopafstand


Goed bereikbaar met openbaar vervoer


Inschepen 15 minuten voor afvaart