Je bent nu hier Pannenkoekenboot Nijmegen > Over ons

Over ons

Varen… én onbeperkt pannenkoeken eten!

Dit is het hele jaar door mogelijk aan boord van de Pannenkoekenboot in Nijmegen. In een ongedwongen sfeer kun je onbeperkt genieten van het pannenkoekenbuffet, terwijl het natuurgebied de Ooijpolder, de stad en de Nijmeegse bruggen aan je voorbij komen.

De Pannenkoekenboot is onderdeel van Rederij Tonissen. Rederij Tonissen is al jaren specialist op het gebied van rondvaarten en belevenissen op en bij de Nederlandse rivieren. Andere initiatieven van Rederij Tonissen zijn de Pannenkoekenboot Rotterdam, Pannenkoekenboot Amsterdam, Escape Boot Nijmegen, Segway Nijmegen en Splashtours Rotterdam.

Het hoofdkantoor van Rederij Tonissen is gevestigd aan de Waalkade in Nijmegen. Vanuit hier houden wij ons bezig met de boekingen en reserveringen, Marketing, Sales en communicatie, administratie en financieel beheer.

Andere attracties:

Escape Boot Nijmegen
Stel jouw team samen en laat je opsluiten in een van de vier Escape Rooms aan boord. Lukt het jullie om binnen 60 minuten te escapen? Grote groepen van 20 t/m 60 kunnen de battle aangaan in de Escape Arena! Speciaal voor groepen zijn er tal van arrangementen om het uitje compleet te maken.
www.escapebootnijmegen.nl

Pannenkoekenboot Amsterdam
Varen… én onbeperkt pannenkoeken eten! Dit is het hele jaar door mogelijk aan boord van de Pannenkoekenboot in Nijmegen. In een ongedwongen sfeer kun je onbeperkt genieten van het pannenkoekenbuffet, terwijl de moderne gebouwen aan het IJ aan je voorbij komen.
www.pannenkoekenboot.nl/amsterdam

Pannenkoekenboot Rotterdam
Varen… én onbeperkt pannenkoeken eten! Dit is het hele jaar door mogelijk aan boord van de Pannenkoekenboot in Rotterdam. In een ongedwongen sfeer kun je onbeperkt genieten van het pannenkoekenbuffet, terwijl de mooie skyline van Rotterdam aan je voorbij komt.
www.pannenkoekenboot.nl/rotterdam

Splashtours
Splashtours biedt een anders-dan-anders stadstour door Rotterdam. In 60 minuten zie je tijdens de stadsrit en rondvaart de meest bijzondere en mooiste plekjes van Rotterdam.
www.splashtours.nl

Segway Nijmegen
Beweeg je door Nijmegen op een Segway. Met dit unieke vervoersmiddel bedwing je de Nijmeegse bruggen met gemak en maak je kilometers zonder moeite. Vind je balans en word één met je omgeving. Onthaast en geniet van de prachtige oude keizerstad!
www.segwaynijmegen.nl