Je bent nu hier Pannenkoekenboot Nijmegen > Pinksteren Nijmegen

Pinksteren Nijmegen

Vier Pinksteren op de Waal in Nijmegen!

Op 1e en 2e Pinksterdag wordt het weer genieten, want iedereen van jong tot oud is welkom op de Pannenkoekenboot Nijmegen.

We varen op de Waal waar je een prachtig uitzicht hebt over het natuurgebied de Ooijpolder, de skyline van de stad en de Nijmeegse bruggen. Ook kun je de nieuwe nevengeul bij Lent vanaf het water bewonderen!

In een ongedwongen sfeer geniet je onbeperkt van het pannenkoekenbuffet. Op het buffet heb je de keuze uit versgebakken spek-, appel- en naturel pannenkoeken én allerlei toppings om de pannenkoeken mee te garneren, zoals kaas, brie, ham, salami, fruit, chocolade, jam, eitjes, smarties, marshmallows, nootjes of wat je maar lekker vindt. Twijfelen hoeft niet, want de volgende ronde kies je gewoon weer een andere pannenkoek! Het record staat op 15, hoeveel pannenkoeken kun jij op?

Na het pannenkoeken eten, is het heerlijk uitwaaien op het buitendek. Bij mooi weer kun je natuurlijk ook buiten smullen van de pannenkoeken! Speciaal voor de jongste gasten is er in het ruim van de Pannenkoekenboot een megagrote ballenbak en er zijn kleurplaten met kleurtjes, zodat ze zich geen moment hoeven te vervelen.

Tijdens de Bruggentocht van 2 uur zal de kapitein uitleg geven over alle bezienswaardigheden op en langs de rivier. Natuurlijk wordt de grootschalige gebiedsontwikkeling bij Nijmegen niet overgeslagen!

Vaarten op 1e en 2e Pinksterdag (zondag 9 en maandag 10 juni):

13.30 tot 15.30 uur: Bruggentocht
16.00 tot 17.15 uur: 75 Minutenvaart
17.45 tot 19.00 uur: 75 Minutenvaart

Het is raadzaam om jouw tafel op tijd te reserveren, want vol = vol!

Reserveer hier!

BOEK JOUW TICKET(S)

Cadeaubonnen

Op zoek naar een origineel cadeau? Verras iemand met een rondvaart met de Pannenkoekenboot!

WEBSHOP