Je bent hier Pannenkoekenboot Nijmegen > Toegankelijkheid

Toegankelijkheid

Veiligheid staat voorop!

Belangrijk voor ouders om te weten is dat de bemanning van de Pannenkoekenboot veiligheid van de kinderen hoog in het vaandel draagt. Dit betekent dat er geen lage relingen of gevaarlijke openingen zijn. Bovendien is er altijd toezicht aan boord en let de bemanning extra op de veiligheid bij het in- en ontschepen van de passagiers.

Invaliden
Aan boord gaan in een rolstoel (max. 80 cm breed), met een rollator of met krukken is mogelijk. Dit kun je aangeven bij de┬áreservering in het veld ‘opmerkingen’. Wij zullen dan voor jouw gezelschap een tafel op het benedendek reserveren. Op het benedendek bevindt zich ook het pannenkoekenbuffet. De toiletten zijn echter op het bovendek en alleen te bereiken via een trap. Er is geen lift of invalidentoilet aan boord.

Tafelvoorkeur
Op het benedendek is plaats voor ongeveer 80 passagiers en op het bovendek voor ongeveer 50 passagiers. Een voorkeur voor het beneden- of bovendek kun je aangeven bij het reserveren. De kapitein houdt hier zo veel mogelijk rekening mee bij het indelen van de tafels, maar wij kunnen niet garanderen dat je voorkeur ingewilligd wordt.

Boek nu

Feestdagen

1e Paasdag (21 april)
13.30 uur: Paas Cruise
16.30 uur: Paas Cruise

2e Paasdag (22 april)
13.30 uur: Paas Cruise
16.30 uur: Paas Cruise

Hemelvaartsdag (30 mei)
13.30 uur: Bruggentocht
16.00 uur: 75 Minutenvaart
17.45 uur: 75 Minutenvaart

Adres en parkeren

Wij raden je aan om te parkeren in parkeergarage Kelfkensbos of Eiermarkt.

Meer info

Vul hier je gegevens in en wij bellen je terug

Bel me terug