Je bent nu hier Pannenkoekenboot Nijmegen > Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden

Gelieve 15 minuten voor de vaart aanwezig te zijn.

Wijzigingen in de vertrektijden voorbehouden.

Bij slechte weersomstandigheden zoals dichte mist en zware storm kan het zijn dat de boot niet uit gaat varen.

Honden worden niet aan boord toegelaten.

Het is niet toegestaan eigen etenswaren en/of drinkwaren mee te nemen en/of te nuttigen.

Bij onvoldoende deelname kan een vaart geannuleerd worden. Gasten worden hiervan door ons tijdig op de hoogte gebracht.

Vouchers van derde partijen en kortingsacties dienen volgens de instructie verzilverd te zijn. Er kan geen kortingsactie of voucher ter plaatse verzilverd worden als er niet op de juiste manier gereserveerd is. De vouchers zijn uitsluitend geldig op de dag en de vertrektijd waarvoor u deze verzilverd heeft en kunnen niet op een andere vertrektijd of datum gebruikt worden.

De boot vertrekt op tijd. Indien u te laat bent en de tickets online betaald heeft, is er geen mogelijkheid tot restitutie of het verplaatsen van de tickets naar een andere vertrektijd of datum.

Indien u met meer personen komt dan waarvoor u gereserveerd heeft, dan kunt u voor deze extra personen op de locatie afrekenen. Dit is mogelijk als er voldoende plaatsen beschikbaar zijn. In dat geval betaalt u voor de extra personen het offline tarief.

Tot 5 dagen voor de afvaart kunt u kosteloos de tickets wijzigen, verplaatsen of annuleren. Er zijn dan geen annuleringskosten van toepassing.

Binnen 5 dagen voor de afvaart is er geen mogelijkheid tot restitutie of het verzetten van de tickets naar een andere vertrektijd of datum. De annuleringskosten bedragen dan 100% van het aankoopbedrag.

Alle vervoer geschiedt op de personenvervoercondities van het CBRB/VNPR, gedeponeerd bij de arrondissementsrechtbank Rotterdam.

Boek nu

Vul hier uw gegevens in en wij bellen u terug

Bel me terug