Boot afhuren

Iets te vieren en op zoek naar een unieke locatie? Je kunt de Pannenkoekenboot afhuren voor je eigen gezelschap!


Een uitje met het bedrijf? Een jubileum of een verjaardag voor de hele familie en wil je iets speciaals organiseren? Wil je je gasten Nijmegen vanaf zijn mooiste kant laten zien? Dan is de Pannenkoekenboot de juiste locatie!

De Pannenkoekenboot is exclusief af te huren voor gezelschappen tot 150 personen. Hierbij kan de boot de vaste koers volgen, maar in overleg met de kapitein kun je ook een geheel eigen koers varen. Het afhuren van de boot is mogelijk buiten onze vaste afvaarttijden en ook ideaal voor een Sinterklaasfeest, Kerstuitje, nieuwjaarsborrel, jubileumfeest of verenigingsuitje!

Verschillende gelegenheden en tal van mogelijkheden!
Naast een rondvaart met pannenkoeken is er nog veel meer mogelijk. Zo kun je ook de boot afhuren voor een vaart met een stukje gebak, borrelgarnituur, een lunch of een uitgebreid buffet. Denk bijvoorbeeld aan een jubileumvaart, een presentatie, bruiloft, schoolexcursie, congres of event. Geïnteresseerd in een rondvaart met uitleg over de grootschalige gebiedsontwikkeling bij Nijmegen? De Pannenkoekenboot kan een stukje de nevengeul invaren en de veranderingen bij Nijmegen tonen aan de gasten.

BEKIJK DE BROCHURE

Meer informatie?

Wil je meer informatie over het exclusief afhuren van de Pannenkoekenboot of een offerte op maat aanvragen? 

    Aantal personen

    Datum

    Heb je een vraag?

    Bel ons gerust: +31(0)24 - 360 12 62