Je bent nu hier Pannenkoekenboot Nijmegen > Boot afhuren

Kies uit de volgende producten voor meer informatie, prijzen en direct boeken:

Boot afhuren

Iets te vieren en op zoek naar een unieke locatie? Je kunt de Pannenkoekenboot afhuren voor je eigen gezelschap!

Een uitje met het bedrijf? Een jubileum of een verjaardag voor de hele familie en wil je iets speciaals organiseren? Wil je je gasten Nijmegen vanaf zijn mooiste kant laten zien? Dan is de Pannenkoekenboot Nijmegen de juiste locatie!

De Pannenkoekenboot is exclusief af te huren voor gezelschappen tot 150 personen. Hierbij kan de boot de vaste koers volgen, maar in overleg met de kapitein kun je ook een geheel eigen koers varen. Het afhuren van de boot is mogelijk buiten onze vaste afvaarttijden. De kapitein vertelt vanuit de stuurhut over de omgeving, de scheepvaart en de gebiedsontwikkeling bij Nijmegen indien je dit wenst. Natuurlijk worden hierbij de nevengeul bij Lent en de nieuwe stadsbrug niet overgeslagen. Ook ideaal voor een Sinterklaasfeest, Kerstuitje, nieuwjaarsborrel, jubileumfeest of verenigingsuitje!

Verschillende gelegenheden en tal van mogelijkheden!
Naast een rondvaart met het pannenkoekenbuffet is er nog veel meer mogelijk. Zo kun je ook de boot afhuren voor een vaart met een stukje gebak, borrelgarnituur, een lunch of een uitgebreid buffet. Denk bijvoorbeeld aan een jubileumvaart, een presentatie, bruiloft, schoolexcursie, congres of event.

Geïnteresseerd in een rondvaart met uitleg over de grootschalige gebiedsontwikkeling bij Nijmegen? De Pannenkoekenboot kan een stukje de nevengeul invaren en de veranderingen bij Nijmegen tonen aan de gasten. Vraag ons gerust naar alle mogelijkheden! Onze jarenlange ervaring in het organiseren van evenementen aan boord van schepen stellen wij graag tot beschikking. Geheel vrijblijvend maken wij op maat een compleet programma voor jouw evenement.

Meer informatie?
Wil je meer informatie over het exclusief afhuren van de boot of een offerte op maat aanvragen?

DOE EEN AANVRAAG