Je bent hier Pannenkoekenboot Nijmegen > Allergeneninformatie

Allergeneninformatie

Het beslag waarmee gewerkt wordt aan boord van de Pannenkoekenboot bevat:
– Koemelkeiwit

– Lactose

– Kippenei
– Gluten
– Tarwe
– Zout (< 2%)

Je vindt hier de ingrediënteninformatie van het pannenkoekenbeslag waarmee wij werken. De pannenkoeken worden gebakken in boter van Gouda’s Glorie.

Glutenallergie en/of lactose-allergie
Speciaal voor gasten met een glutenallergie en/of lactose-allergie hebben we speciaal beslag dat zowel gluten- als lactosevrij is. Als je een gluten- en of lactose-allergie hebt, dan kun je dit bij de reservering aangeven in het veld ‘opmerkingen’. De koks zullen dan in een aparte pan speciale gluten- en lactosevrije pannenkoeken voor je bakken in olie.

Je vindt hier de ingrediënteninformatie ovan het speciale gluten- en lactosevrije beslag dat wij aan boord gebruiken.

Andere allergieën
Voor andere allergieën is er geen speciaal pannenkoekenbeslag aan boord. Het is wel mogelijk om zelf speciaal beslag (kant-en-klaar) mee te nemen naar de boot, zodat de koks in een aparte pan hiermee pannenkoeken kunnen bakken. Als je zelf speciaal beslag meeneemt naar de boot, dan gelieve dit aan te geven bij je reservering.

Boek nu

Parkeren Waalkade

Parkeren op de Waalkade is niet mogelijk i.v.m. werkzaamheden. De Waalkade is bereikbaar voor voetgangers. Wij raden je aan om te parkeren in parkeergarage Kelfkensbos of Eiermarkt.

meer info

Vul hier je gegevens in en wij bellen je terug

Bel me terug