Je bent nu hier Pannenkoekenboot Nijmegen > Herfstvakantie Nijmegen

Herfstvakantie Nijmegen

Zoek je een leuk en smakelijk uitje in de herfstvakantie(17 t/m 25 oktober 2020)? Vaar dan mee met de Pannenkoekenboot en geniet van al het moois dat Nijmegen te bieden heeft!

Tijdens herfstvakantie Pannenkoekenboot  Nijmegen neemt je mee op de Waal. Je vaart langs de mooie Ooijpolder, de stad en onder de Nijmeegse Bruggen. Gedurende de rondvaart kun je zo veel pannenkoeken eten als je wilt. Wij hebben o.a spek-, kaas-, appel- en naturel pannenkoeken. Twijfelen hoeft niet, want de volgende ronde kies je gewoon weer een andere pannenkoek! Het record staat op 15, hoeveel pannenkoeken kun jij op? Laat ons zien hoeveel jij op kan door mee te varen tijdens de herfstvakantie in Nijmegen met Pannenkoekenboot!

Na het pannenkoeken eten, duik je in de megagrote ballenbak in het scheepsruim. Toch geen zin in de ballenbak? Dat is geen probleem, daarvoor hebben we ook leuke kleurplatjes. Anders, kun je altijd heerlijk uitwaaien buiten op het dek.

Boek snel en ontdek de stad samen met je vrienden, familie of geliefde tijdens de herfstvakantie in Nijmegen met de Pannenkoekenboot!

VERTREKTIJDEN & BESCHIKBAARHEID

Vertreklocatie:
De opstapplaats van Pannenkoekenboot Nijmegen is aan de Waalkade tegenover het casino. Er is voldoende parkeergelegenheid op de Waalkade en ook met het openbaar vervoer is de Waalkade goed bereikbaar. Meer informatie over de bereikbaarheid vind je op de pagina Vertreklocatie & Parkeren.

Reserveren:
Wij raden je aan om je ticket direct online te boeken waardoor je zeker bent van een plaats aan boord van de Pannenkoekenboot. Boek je ticket (ruim) van te voren om teleurstelling te voorkomen.

Coronamaatregelen:
We hebben de nodige maatregelen getroffen om het coronavirus buiten de deur te houden en deze lees je hier. We volgen hierbij zorgvuldig de richtlijnen van de overheid op. Veiligheid en gezondheid van onze gasten en medewerkers hebben onze hoogste prioriteit.

Reserveer jouw tickets hier