Waaltocht Gelderlander

Prijzen

Volwassenen:

aan boord € 10,00 online € 10,00

Kinderen van 3 t/m 11 jaar:

aan boord € 10,00 online € 10,00

Boek nu online

Al meer dan 40.000 passagiers gingen u voor! De Pannenkoekenboot organiseert in samenwerking met de Gelderlander Waaltochten over de gebiedsontwikkeling bij Nijmegen. Tijdens de 1,5 uur durende Waaltocht geeft stadsredacteur Rob Jaspers uitleg over de vele projecten rond de Waal in de regio, zoals:

  • de aanleg van de nevengeul bij Lent (Spiegelwaal)
  • de verlenging van de oude Waalbrug
  • de aanpassing van de damwand aan de Waalkade
  • de aanleg van een nieuwe kademuur voor zeekustvaarders
  • de vernieuwing van het Waalfront-West
  • de herinrichting van de natuur van de Stadswaard en de Oude Waal in de Ooijpolder
  • de aanpassingen in de uiterwaarden van Beuningen en in de Oosterhoutse waarden

Tijdens de vaarten zijn er pannenkoeken verkrijgbaar a € 4,00 per stuk. Ook zijn er drankjes en appeltaart te bestellen tijdens de tocht.

Vertrektijden:
Op zondag 9 december van 11.00 tot 12.30 uur (reserveer hier)

Geïnteresseerd
 in de gebiedsontwikkeling, maar geen Waaltocht op de datum naar jouw wens? Dan is de Bruggentocht een aanrader (elke woensdag, zaterdag en zondag om 13.30 uur). We varen dan ook door het projectgebied en we doen o.a. de nevengeul aan. De kapitein vertelt vanuit de stuurhut over de bezienswaardigheden op en langs de rivier. De gebiedsontwikkeling wordt natuurlijk niet overgeslagen!

Reserveren:
Wij raden je aan om je ticket direct online te boeken waardoor je zeker bent van een plaats aan boord van de Pannenkoekenboot. Boek je ticket (ruim) van te voren om teleurstelling te voorkomen.

Vertreklocatie:
De opstapplaats van de Pannenkoekenboot Nijmegen is aan de Waalkade tegenover het Holland Casino. Op de Waalkade kan niet geparkeerd worden. Parkeren is mogelijk in parkeergarage Kelfkensbos of Eiermarkt. Beide garages zijn op loopafstand van de Pannenkoekenboot. Meer informatie over de bereikbaarheid vind je op de pagina Vertreklocatie & Parkeren.

DGClub:
DGClub is onderdeel van De Gelderlander en verzorgt verschillende activiteiten voor de lezers, waaronder de Waaltocht. Bekijk hier de fotogallerij van de eerdere Waaltochten.

Boek nu online


If you wish to pay by invoice and your group is smaller than 20 persons, we will charge € 25,- administration fee.

Boek nu

Parkeren Waalkade

Parkeren op de Waalkade is niet mogelijk i.v.m. werkzaamheden. De Waalkade is bereikbaar voor voetgangers. Wij raden je aan om te parkeren in parkeergarage Kelfkensbos of Eiermarkt.

meer info

Vul hier je gegevens in en wij bellen je terug

Bel me terug